Home / Over Germond

Over Germond

De juiste oplossing voor ieder verspaningsvraagstuk 

Sinds zijn oprichting in 1989 is Germond uitgegroeid tot de grootste leverancier van verspanende CNC gestuurde en conventionele metaalbewerkingsmachines in België. Vanuit onze vestiging in het West-Vlaamse Izegem helpen we bedrijven in de metaalbewerking aan de juiste oplossing voor ieder verspaningsvraagstuk. Of het nu gaat over machines of tooling

High-end fabrikanten zoals DN Solutions, Brother, Ibarmia en Correa vertrouwen al jarenlang op Germond om hun CNC-machines exclusief te verdelen.

Snelle, kwalitatieve dienstverlening

Ons team bestaat uit toegewijde, getalenteerde techniekers en een professionele binnendienst. Zij zetten zich elke dag in voor een snelle, kwalitatieve dienstverlening. Elke dag verleggen we onze grenzen en streven we ernaar om de beste in ons vakgebied te blijven. Dat kunnen onze vele tevreden klanten beamen.

De fundamenten van ons succes? Hard werken, innoveren en klantgerichtheid. We leveren producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten en zijn continu op zoek naar manieren om verder te verbeteren, om zo in te spelen op de veranderende behoeften van de markt. 

Meer weten over Germond? 

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van acties, evenementen en nieuwe machines?