Home / Nieuws / Succesvolle samenwerking met NLMK onthult geavanceerde CNC freesoplossing

Deel dit bericht

Succesvolle samenwerking met NLMK onthult geavanceerde CNC freesoplossing

Wij kondigen met trots een recent project met NLMK aan: de integratie van de DN Solutions MYNX6500/50 CNC freesmachine. Deze ultramoderne machine is uitgerust met een spindel met een hoog koppel (617Nm) en blokgeleiding, waardoor ze een cruciale rol speelt bij het aanpakken van ingewikkelde projectvereisten.

Operationele efficiëntie

In combinatie met op maat gemaakte opspanmiddelen en een intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI) heeft de MYNX6500/50 onze aanpak voor het bewerken van onderdelen voor treksterkte testen opnieuw gedefinieerd. Opspanningen op maat zorgen voor een niveau van consistentie en nauwkeurigheid dat cruciaal is voor nauwkeurige resultaten, terwijl de speciaal ontwikkelde GUI de programmering van de machine en de controle over het opspannen van het werkstuk vergemakkelijkt en de operationele efficiëntie verbetert.

Belangrijke partners

Wat verder bijdraagt aan het succes van het project, is dat NLMK gebruik maakt van snijgereedschappen, waarbij een tweestaps bewerkingsproces met voorbewerking en afwerking wordt toegepast. Daarnaast speelde Corvan, een belangrijke partner, een essentiële rol bij de productie van op maat gemaakte opspanningen.

We benadrukken dat de onderhandelingen met NLMK en andere partners hebben geleid tot innovatie, met als resultaat een onmisbaar gereedschap voor het bewerken van onderdelen die bestemd zijn voor treksterkteonderzoek.

Normen herdefiniëren

Voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare partner die de verwachtingen kan overtreffen, zijn wij, Germond Complex Metal Machining Solutions, de marktleider in de sector. Deze samenwerking met NLMK betekent een echte ommekeer in precisiebewerking en weerspiegelt Germond's streven naar uitmuntendheid.

Aanschouw de synergie van spitstechnologie en nauwgezet vakmanschap wanneer Germond en NLMK de normen voor machinale bewerking herdefiniëren.

Nieuws

Germond & ADOPT id: official partners

Vanaf heden werkt Germond intern met Siemens NX van ADOPT id en bieden we klanten ook de mogelijkheid om een Siemens NX-licentie aan te kopen.

Lees meer
Nieuws

Next Destination is Mars

Picanol hernieuwde zijn machinepark met 2 IBARMIA ZV EXTREME en 5 IBARMIA ZVH EXTREME machines.

Lees meer