Home / Nieuws / Next Destination is Mars

Deel dit bericht

Next Destination is Mars

Binnen het segment Machines & Technologies ontwikkelt, produceert en verkoopt Picanol hoogtechnologische weefmachines. Het bedrijf werd opgericht in 1936 met hoofdzetel in Ieper en levert ondertussen wereldwijd weefmachines in meer dan 100 landen. De toenemende vraag naar wijdere machines deed hen beslissen om hun machinepark te vernieuwen.

Om tegemoet te komen aan de snel veranderende marktvraag, koos Picanol uiteindelijk voor 2 ZV EXTREME en 5 ZVH EXTREME machines van Ibarmia. Samen met Ibarmia zorgde Germond voor de perfecte oplossing, in lijn met de behoeften van de klant en de productie. "Zonder een succesvolle samenwerking van alle partners, had de machine er nooit zo uitgezien", aldus Hans Donck van Germond. "Samen met Henk Ryckeghem, Machining Supervisor bij Picanol, werkten we ook een aangepast opleidingsschema uit. De operatoren kregen eerst een basisopleiding, daarna een gevorderde opleiding. In de toekomst komt er nog een derde deel waarin de Shopmill business zal behandeld worden."

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod

Bekijk ons volledige aanbod machines online. Hebt u vragen of wenst u graag meer informatie? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We geven u graag advies.

Nieuws

Germond & ADOPT id: official partners

Vanaf heden werkt Germond intern met Siemens NX van ADOPT id en bieden we klanten ook de mogelijkheid om een Siemens NX-licentie aan te kopen.

Lees meer
Nieuws

M200X3 / Brother

Eerste multitasker voor hogedrukgieterij Pedeo

Lees meer