DOOSAN DVF5000

DVF 5000, compacte simultaan 5-assige machine voor high-speed multitasking.

De volgende generatie 5-assige compacte bewerkingscentrum van Doosan Machine Tools biedt een breed scala aan op maat gemaakte opties, automatisering en maximaal gemak voor onbemande bewerkingen.

Als zodanig maakt het deel uit van het assortiment multitaskingmachines dat is ontworpen voor het bewerken van diverse en complexe vormen.

De tafel is ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid en volledige werkefficiëntie, terwijl de motor voor het draaien van de B- en C-assen een recht tandwiel heeft voor verbeterde antislijtage en duurzaamheid.

Nodulair gietijzer is aangebracht op de gehele constructie om structurele doorbuiging te voorkomen, terwijl de toevoeging van steunen het mogelijk maakt om werkstukken met een gewicht van wel 400 kg met grote kracht en precisie te bewerken.

De machine kan worden uitgerust met direct aangesloten 12000 r / min. spindel , terwijl de ingebouwde spil een maximale snelheid van 18000 t / min biedt, waardoor deze geschikt is voor het bewerken van diverse werkstukken met hoge productiviteit.

Het gereedschapsmagazijn ISO40 heeft een maximale capaciteit van 120 gereedschappen .

In het bijzonder is er slechts een korte afstand vanaf het midden van de pallet van de DVF 5000 tot zijn deuroppervlak, waardoor de machinist eenvoudig de bewerkingsstatus kan controleren.

De deuren die zijn ontworpen voor geautomatiseerd laden en lossen van werkstukken, maken het openen en sluiten van het midden mogelijk, waardoor de kraan het midden van de pallet kan bereiken.

Bovendien realiseert het automatische werkstukwisselsysteem volledig geautomatiseerde onbemande bewerking mogelijk.

We zijn trots om onze nieuwe multitasking DVF 5000 te lanceren waardoor onze klanten ware MACHINE GREATNESS kunnen ervaren!


<< terug
contact 051 31 06 72
Service aanvraag